Summium-asiakaspäivä 2022 – Uutisia, kokemusten vaihtoa ja verkostoitumista

Wapicen ensimmäinen Summium-asiakaspäivä järjestettiin torstaina 6. lokakuuta Tampereella Finlaysonin Palatsissa. Ohjelmantäyteisen päivän tavoitteena oli kertoa Summiumin nykyasiakkaille Wapicen ja Summium® -tuoteperheen uutisia, antaa uusia vinkkejä Summium-sovelluksesta sekä ennen kaikkea mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja verkostoitua muiden Summium-asiakkaidemme kanssa. Paikalla oli noin 20 Summiumin nykyasiakasta.

Päivän aikana kuultiin useita mielenkiintoisia puheenvuoroja ja iso määrä asiantuntemusta sekä paljon ohjelmistojen käyttöön liittyviä konkreettisia esimerkkejä.

Päivän kohokohtana asiakkaidemme puheenvuorot

Päästimme myös asiakkaat ääneen kertomaan Summium-kokemuksistaan. Asiakaspuheenvuoron pitivät Vesa Eerola Purso Oy:ltä, sekä Ville Puustinen Bronto Skylift Oy:ltä. He kertoivat yhteistyöstä kanssamme, ja siitä miten Wapicen avulla tehdyt käytännön ratkaisut ovat tukeneet heidän edustamiensa yritysten liiketoimintaa ja tavoitteita. Vesan ja Villen esitykset keräsivät yleisöltä paljon kiitosta. Osallistujien mukaan erittäin inspiroivaa oli kuulla, kuinka muut yritykset olivat hyödyntäneet Summium-työkaluja ja kehittäneet niiden avulla prosessejaan ja parantaneet liiketoimintaansa. Tietojen jakaminen ja muiden käyttökokemusten kuuleminen on yksi parhaista tavoista oppia toisiltamme ja parantaa lähestymistapojamme. Oli hienoa nähdä, miten esitykset kerättivät monen kuulijan miettimään, kuinka soveltaa ja hyödyntää Summium® -tuoteperheen tarjoamia mahdollisuuksia oman työyhteisön arjessa.

Asiakaspalaute on meille tärkeää kehittäessämme toimintaamme

Päivän keskeisimpiä tavoitteita oli saada kuulla, mitä toiveita, odotuksia ja tarpeita asiakkailla oli Summium® CPQ ja Summium® Selector -tuotteiden jatkokehityksen osalta. Kuultuamme asiakkaidemme todelliset tarpeet pystymme kehittämään tuotteita paremmin asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeita vastaaviksi.

Keräämämme palautteen perusteella asiakaspäivän osallistujat olivat päivän antiin tyytyväisiä. Tästä on hyvä jatkaa menestyksellistä yhteistyötä!

Kuvassa tuotepäällikkö Jarkko Jouppi esittelee Summium® -tuotteen uutisia.