Webinar: How to ease your After sales and maintenance services

Tervetuloa Wapicen järjestämään maksuttomaan webinaariin 23.4!
Webinaarissa kuulet kuinka teollisuuden edelläkävijä Beamex Oy on digitalisoinut huoltopalveluiden myyntiä.

Teollisuuden myyntityö on murroksessa, sillä ostokäyttäytyminen ja myyntitavat muuttuvat sekä digitaalisuus lisääntyy. Ostamisen helpottaminen ja nopeiden tarjousten tekeminen ovat tätä päivää ja tuovat kaupat kotiin.

Luotettavien ja helppokäyttöisten Summium® Selector ja Summium® CPQ tuotteiden avulla voit digitalisoida myyntiprosessisi tarjouspyynnöistä ja tarjousten tekemisestä aina ERP-järjestelmiin asti. Koko myyntiprosessin digitalisointi ja liittäminen yrityksen muihin järjestelmiin on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen.


ILMOITTAUDU tästä!

Päivämäärä: Torstai 23.4.2020 klo 9.00 - 10.30

Puheenvuorot:

Myynnin digitaaliset ratkaisut
Kai Huittinen, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Wapice Oy

Case Beamex: Palveluiden myynnin digitalisointi
Peter Guss, Huoltopäällikkö, Beamex Oy

Ilmoittaudu mukaan ke 22.4 mennessä. Lähetämme osallistumislinkin sähköpostiisi.

Lisätietoja: marketing@wapice.com / Kaisa Harju puh. 010 277 5069


Summium logos

Puhujat:
Kai Huittinen Kai Huittinen, Wapice Oy

Kai Huittinen toimii Wapicella myynnin asiantuntijatehtävissä. Hänellä on reilun 5 vuoden kokemus asiakkaiden myynnin digitalisoinnin kehityshankkeista eri toimialoilta.

Wapice on täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuusyritysten käytössä ympäri maailmaa. Meidän tehtävämme on toimia asiakkaidemme teknologiapartnerina ja auttaa heitä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksista parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme toimineet vuodesta 1999 ja työllistämme tällä hetkellä yli 340 ohjelmisto- ja elektroniikka- asiantuntijaa yli kymmenessä toimipaikassa.

Peter Guss Peter Guss, Beamex Oy

Peter Guss toimii Beamex:llä huoltopäällikkönä. Hänellä on yli 5 vuoden kokemus huoltopalveluiden ja prosessien kehittämisestä kansainvälisessä työympäristössä.

Beamex on johtava maailmanlaajuinen kalibrointijärjestelmien toimittaja, jonka päämääränä on luoda globaalille prosessiteollisuudelle parempia tapoja kalibroida. Beamex kehittää, valmistaa ja markkinoi laajaa valikoimaa kalibrointiin tarkoitettuja mittalaitteita, ohjelmistoja ja järjestelmiä sekä niihin liittyviä palveluita. Beamexin tytäryhtiöiden, myynnin tukitoimintojen ja kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta tuotteet ja palvelut ovat saatavilla yli 80 maassa. Beamexillä on yli 12 000 asiakasta ympäri maailmaa.